26

Konstig skulle jag vilja uttrycka mig att gårdagen var, med några snuttar av roliga inslag. Nu har jag öl på mina skor och imorgon börjar skolan, not topp. Nu ska jag äta min sista sommarlovsfrukost och lyssna på döda musen.

25

Det kommer antagligen definitivt infinna sig, och nyss bet jag mig i läppen. Bummer.

24

Blev meddragen till köpcentret i Valbo igår och strosade runt där med min syster hela dagen. Hittade en del fynd, bland annat ett par vinröda Converse, me like. Nu återstår det 24:- på mitt konto, tacka vet jag löning om en vecka.

23

Efter tre dagar i Markus stuga i Ytterberg kan jag göra ett konstaterande att rinnande vatten är underskattat, och sista dagen var vi de ofräshaste liven på jordklotet, duschen gjorde sig magisk när jag åter var hemma. Dagarna vi spenderade där var ypperliga och det bjöds på en hel del skratt varvat med blod, svett och tårar, tack ni fina inblandade!

22

Åter hemkommen i min egna säng, och med mig i bagaget har jag ett skavsår på lillfingret. När man krattar överblivit gräs från den senaste gräsklippningen och upptäcker gräs i bh:n när den avtages, då jävlar i himlen har man krattat gräs kan jag säga. Litet gräs i bh:n och ett skavsår på lillfingret kan jag leva med, men resten vet jag dock inte, ett mysterium jag ska ta tag i. Någon dag.

21

Pigg som en lärka studsar jag runt i mitt rum såhär en halvtimme efter midnatt och varvar med att sitta mitt på sängen och fundera djupa tankar. Jag har adderat ett par önskningar - utöver en sommarromans, ett körkort och en ny frisyr vill jag även göra en andra tatuering och flytta hemifrån.

Den där sommarromansen får jag nog säga adjöss till snart, kanske kan önska mig en höstromans istället.

20


19

Skrillex på högsta volym i ett försök att skingra tankarna, ska göra ett ryck här. Ta en dusch och sedan även en promenad tillhörande ett mycket trevligt slut, ha en fin dag ni fina.

18

Det var det sista jag behövde, en evig påminnelse som bränner på huden.

17

Luktar svagt av sol och olja från dagen jag spenderat på gräsmattan med en bra bok, och nu ska jag bädda rent i sängen och återigen göra sällskap med den nämnda, bra boken. Tänk vad fint om jag hade kunnat valt andra ord än just "en bra bok", tänk om jag kunde printa ner "min sommarromans" istället. Tänk vad fint.

16

Tog ett andetag och det ända jag verkligen kunde känna var lukten av korvoset som satt sig fast i mitt slitna hår från dagens pass uppe i kiosken. En tvättning, färgning och ett klipp skulle sitta på sin plats, i alla fall när jag luktar såhär. Det hade varit en annan sak om jag kännt lukten av dig när jag släppt ut mitt hår. Jag funderar på en ljus page, och tillsammans med det ett körkort och en slant på kontot. Det skulle kännas fint.

RSS 2.0