15

Jobbar hela dagarna och powernapar hela kvällarna, imorgon är dock sista dagen innan fyra dagars ledighet. Vad jag ska göra med dem lediga dagarna har jag ännu inte bestämt, kanske tar ett tripp till Östersund igen och besöker Yran, det vore ju en gnutta kul, faktiskt.

14

Tror jag missade bussen till nästa hållplats, frågan är om jag kommer försöka hinna med nästa eller om jag gillar den här hållplatsen alldeles för mycket, jag kanske borde slänga mig framför nästa buss istället, det kan vara en idé. Jag vet om att jag svamlar och pratar i gåtor men jag har ingen lust att uttrycka mig i klartext.

Imorgon åker jag till underbara Östersund, tackar vet jag några dagar ledigt.

13i'm done with you, so find someone else who wants to be your bitch, cause i don't


12

Igårkväll slog jag och Linn ihop kocktalangerna och lagade mat tillsammans, kyckling med en stor fet sallad till med lite utav det ena och det andra, makalöst gott och mysigt! Avslutade kvällen med en chailatte och en glass på condis, har blivit lite av en sommarfavorit.

Har även dragit på mig en förkylning igen, riktigt irriterande men är ledig två dagar nu så ska försöka bli frisk till fredag så får vi se om det kanske blir en sväng om till Sundsvall gatufest och kikar in Movits, men det återstår att se då. Imorgon väntar sovmorgon och en hel del sol har jag hört, underbart.

11Det blev aldrig att vi styrde kosen mot humla vis- och popfestival igår, jag och Linn tog oss en varsin ryggbiff på condis och sedan delade vi romantiskt på en glass med jordgubbar (dödligt god dudes), innan vi tillslut hamnade hemma hos Emil med ett glatt gäng och hade det trevligt där istället. Ikväll ska jag dock slå klackarna i taket på jvgs med en hel del sköningar, hoppas vi ses där.


10

Har legat på gräsmattan och lapat sol i två dagar nu, vilket resulterar i en rödlätt panna och en något brunare bränna. Idag har vädret dock vänt om, himlen är full av gråa moln och regnet liksom hänger i luften. Hoppas på att regnet inte ska infinna sig ikväll i vilket fall, då jag ska på visfestival med finaste Linn och kanske även en drös bubbar. Nu ska jag fortsätta mitt degande i sängen och ösa dubstep, sedan tror jag allt att jag ska ta mig en promenad i regnet.

RSS 2.0