9Du är som en maräng - söt men tom inuti8

Jobb har stått på schemat de senaste dagarna, och så även imorgon. Sedan blir det dock lugnt fram till måndag enligt planerna, hoppas på finväder och en frisk flicka, det kryper i mina ben!

7


Vår makalösa chillbrygga


6

Torsdagsrosé och smörgåstårta med Mumin efter en lång arbetsdag, och nu väntar min gudomligt sköna säng och några avsnitt av greys, fantastico.

5

Har avverkat min första dag som kioskarbetare på Järvzoo idag, och imorgon ska jag tillbaka och stå själv hela dagen, vill nästan låna Bambis uttryck och säga fy bubblan. Låter ganska simpelt att stå i en kiosk, men när kön blir lång, alla vill ha olika korvar, elden slutar brinna, barnen skriker i munnen på varann och man strular till det med kassan är det inte lika kul längre. Håll tummarna för att det går gott för mig imorgon!

4

Jag anser att bloggar som använder sig av mycket bilder i sina inlägg på sätt och vis blir roligare att läsa. Dock är jag ingen fanatiker av att själv lägga till bilder i mina inlägg, det blir alltid så fult på något sätt. Lättare och snyggare utan, men det kanske det bara är jag som tycker.

Nu ska jag sova såhär efter middagen och lyssna på en fin liten låt, Godnatt

3

Runt midnatt igårkväll tog jag och Linn med oss filtar och en termos med te och satte oss att prata på chillbryggan någon timme, det är sådana stunder må-bra mätaren höjs. Må jag tacka den som uppfann impulsiva, myggfria, nattliga händelser - tack.

2

Ringde ett samtal och trixade till ett sommarjobb för en halvtimme sedan, och nu är framtiden genast mycket ljusare, säker man är. Jag har aldrig sett fram emot att stå i en kiosk och sälja korv såhär mycket förut. Nu ska jag dock fortsätta putsa mumins fönster och sedan ta en promenad i det växlande vädret.

1

Raderade igen. Ett patetiskt försök att lämna det förflutna bakom mig, som man skulle säga om man var poetisk, nu är inte jag det men säger så ändå. Ett patetiskt försök att lämna det förflutna bakom mig, det händer ju inte. Har trånat och känner på mig att det är så det kommer fortsätta. Mitt hjärta blöder.

Jag ska fortsätta sitta i min stora säng alldeles själv, lyssna på dream a little dream about me och hämta en skål med mjölk och jordgubbar. Åh, jag hatar att mitt hjärta slår dubbla slag när jag läser ditt namn.

RSS 2.0