SOLO

Agerar förste husvakt och spenderar två nätter i mina hjärtans lilla boende medan de gottar sig i den spanska solen, dock beger jag mig hem till Mumin och lillebror imorgon igen för att tvätta och packa om inför mina planer till helgen. Nu ska jag återgå till mina många skolarbeten, nämnde jag att jag skrev ut 64 papper om Japan idag? Var dock inte med mening, men det blev en fin liten hög. Hörs bröder

27/9

i could say i'm done with it, but it lurks in me. so i just keep telling myself, that it works for me

found this wonderful quote on Jennys blog, and loved it

ANTONY & THE JOHNSONS - HOPE THERE'S SOMEONE

Efter en exemplarisk helg startade jag upp veckan med en dos av Gävle. Var på UF Kick Off och lyssnade på föreläsningar idag, och sedan avlossade jag några kronor på ett par skor och en tröja på stan tillsammans med Hanna, innan hon och jag satte våra rumpor på tåget och åkte hem. Senare placerade jag rumpan i Stefans bil och tog ett premiäråk till Ljusdal och gjorde anslag på en påse kanelbullar med han, Simon och Karl. Efter en mycket fin dag ska jag nu krypa till kojs tillsammans med den nedrans naturkunskapsboken och dö, godnatt.

MIIKE SNOW - SILVIA / ROBOTBERGET REMIX


SKRILLEX - SLATS SLATS SLATS

Kramade nyss om mina hjärtan, sade hejdå och skickade med dem en bit kladdkaka på resan, ultimat hade varit om även jag skulle packa resväskan ikväll, men så är inte fallet. Därför ska jag sätta mig ner, ta ett andetag och beta av ett skolarbete till tonerna av underbara Skrillex, håll era små tummar för min skull, så blir jag glad i hjärtat.

21/9

it was a terrible mistake to read our old messages

BON IVER - I CAN'T MAKE YOU LOVE ME / NICK OF TIME

ph: marcin twardowski


ED SHEERAN - THE A TEAM

Min motivation till allt som hör med skolan har sprungit bort lika fort som herr Bolt brukar ruscha fram på friidrottstävlingar. Har ingen lust att sätta mig ner och plita ner något ointressant arbete, det är tungt att ta sig upp på morgnarna och jag vill helst av allt att studenten ska infinna sig imorgon, inte om drygt åtta månader. Borde sätta mig ner och ta tag i något arbete, men ack gossip girl har fångat mitt intresse..

20/9

seeing people holding hands makes me wanna change my plans

STOP / BREATH / CRY IF YOU MUST


THE KOOKS - HOW'D YOU LIKE THAT

Försov mig och missade bussen idag, vilket gav konsekvensen i sig att jag stannade hemma och tog en förlängd helg om man säger, inget mig emot - laddade en dag till för den kommande skolveckan. Dessutom var det allt bra mysigt att ligga nerbäddad i bingen tittandes på regnet som svepte fram på fönsterrutan. Det är i sådana stunder man vill ha en kopp varm choklad i ena handen och en varm gosig hand i den andra, blandat med en gnutta åska och blixtar. Mer behöver man inte.

MESSAGE BENEATH CONTEMPT

Var placerad i sängen fram till klockan blev fyra i eftermiddags, vad kan jag säga - jag har fått fart på sims och installerat alla expansionspaket, tiden så gott som springer iväg. När jag så småningom tog mig upp ur sängen drog jag på mig träningskläderna och tog en promenad på 1 mil, skönt var det då men imorgon vet jag inte om jag kommer att tycka att det är skönt, spagettibenen är redan framme! 

17/9

maybe i'm sad, or angry. i can't define

SEND A WISH UPON A STARph: stefa-zozokovich


15/9

letting someone in, means abondoning the walls that you’ve spent a lifetime building up

BIRDY - SKINNY LOVE

Har dödat tid denna onsdagseftermiddag med mina hjärtan, har blandat skratt med djupa konversationer om livets alla stigar, och tagit en kvällspromenad. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska avlossa en del gossip girl avsnitt varvat med att veva med flugsmällan, har dragit slutsatsen att jag har fluginvasion, fy för de snuskiga små djuren. Sov sött och vakna blött, typ.

THOSE DANCING DAYS - I'LL BE YOURS

ph: thomasxarcane

DANIEL LEMMA - HAZE

Jag som var så uppspelt, så peppad på att få spela lite äkta och hederligt the sims, och så vill det sig inte. Lust att med min rumpa sätta mig på skivan och ha sönder skiten, varför gör det kaos med mitt liv? Jag är så less, inget går som jag vill just nu. Nu ska jag sörja och göra mig en stor toastmacka och ett stort glas obóy och gosa ner mig i sängen och glutta på gossip girl och vara ledsen, ha en fin kväll ni som kan.

HOPPAS DU SKA RESA DIG OCH SPRINGA EFTER MIG

Lara Jade Photography

ADAM HELDRING - MAKE THE WORLD TURN CLOCKWISE

Har haft en mycket lugn helg, men det har gjort sig välbehövligt. Inte gjorde det ont att jag fick 200kr dricks på jobbet igår heller, inte alla dagar det händer och det kändes riktigt fint i plånboken. Slutade i sängen med onepiecen uppdragen till hakan spelandes the sims social igårkväll, och förgrönemä vad sugen jag är på att spela litet äkta the sims nu, måste hämta hem mina utlånade spel! Nu - frukost.

CRASH AND BURN

När man glömmer bort att andas vid anblicken och i samma sekund känner hur hjärtat hoppar över ett par slag. Därpå hur magen vrider sig och gör en volt, vilket nästan gör en illamående och man känner för att rusa därifrån. Man börjar känna sig kallsvettig och slår på någon form av försvarsmekanism. Skrattar och ler eller stannar upp, tyst och stel. Sjunger med i någon jobbig sång och gråter litet på täcket. Sedan funderar och analyserar man för mycket för sitt eget bästa. Därpå blundar man och minns, tills att man faller värdelös och somnar.

LYKKE LI - SADNESS IS A BLESSING

ph: Lara Jade by Joey L

Viljan att damma av kameran och rigga upp för fotosession - stark

THE DEATHLY HALLOWS / PART TWO

Sitter uppkrupen i min säng, med onepiecen pådragen och med ett kort och ljust hårsvall, quite exciting. Det mest spännande ikväll var dock ändå den sista delen av alla dessa Harry Potter filmer, fast vad vet jag egentligen, man börjar ju undra hur bra filmen är när brorsan bredvid somnar och börjar andas tungt som en gris. Litet sorgligt att berättelsen är slut nu, men hey enligt mig gjorde dem det med bravur.

Angående mitt nya, axellånga, blonda, ovana hårsvall - det är ovant och jag har ännu inte bestämt mig hurvida jag gillar det eller inte, men jag kan gott säga att det mår bra av att jag kapat bort mina slitna ovänner, och med friskt hår kommer en frisk människa, kan vi hoppas.

VÄLDIGT KÄR / OBEGRIPLIGT ENSAM


MACKINTOSH BRAUN - NOTHING ELSE IS REAL

På grund av att mer eller mindre alla hade provrace till högskoleprovet idag blev lektionerna för de andra (mig inkluderat) inställda, halleluja jesus lord! Var hemma redan vid 11.00 igen, och kom nyss hem från en minimal shoppingrunda, men två underkläder fick dock följa med mig hem. Nu är Linnéa på väg hit för att hämta mig för att göra varandra sällskap i det grådaskiga vädret, sedan ska jag vidare till Studio L om en timme för att göra något åt mina hårstrån jag har på skallen. Kanske släger upp en bild på resultatet sedan om jag är snäll.

07:46

Har två spännande händelser inbokade idag, men innan dem inträffar ska jag hoppa upp ur sängen och skutta iväg till skolan, berättar mer sedan! Nu ska jag höja volymen och lyssna på exceptionell morgonmusik enligt mig själv - dubstep, inte en chans att du somnar om. Måste springa på toan och kissa nu, hörs senare bröder.

I'M STARTING OVER

Jag tar ett kragtag och börjar om, som så många gånger förut. Anar att jag inte ska säga att denna gång är den sista. Har gjort vissa ändringar, så den lilla F5 knappen är till för er att trycka. Nu ska jag trippa ut i köket och sno åt mig en liten kladdkaksbit och sedan göra mig hemmastadd i sängen och mumsa till Gossip Girl, har för den sakens skull lust att berätta att jag snöat in totalt på serien, bra skit.

OPPORTUNITIES FOR ETERNITY


28

September. Hösten infinner sig, men jag tror jag har ändrat mig angående min höstromans. Jag vill inte ha en längre, jag ska klara mig själv, om jag så får höja elementen på högsta värme för att kompromissa mot en famn. 

27

Två veckor av mitt sista skolår är avklarade och nu sitter jag nerbäddad i sängen med en dunderförkylning, skaplig belöning tycker jag. Huvudet bankar och nosen snorar, håller tummarna för att jag ska må bättre imorgon, är less på att må dåligt. Kanske bör avsluta något annat ikapp med förkylningen, men det förblir antagligen bara en tanke. Nu ska jag återgå till gossip girl och min stora, ensamma säng.

RSS 2.0