24/1

you can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over analyzing a situation – trying to put the pieces together,
justifying what could’ve, would’ve happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on

EMELI SANDÉ - NEXT TO ME


DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN - SVALKAR VINDEN

Jag tog emot litet skäll från någon som tyckte att jag bloggade för sällan, och med all rätt, januari är snart ett minne blott och hur många blogginlägg jag printat ner denna månad ska vi inte ens tala om. Motivationen till att blogga har liksom sinat, och det har hänt så mycket annat som jag tassar runt och tänker på.

Är numera nitton år och börjar på sätt och vis känna mig gammal, mina klasskamrater blev dock chockade när jag påstod att vi snart skulle dö, vilket kanske var en sorglig tanke för en nybliven nittonåring men vad tusan. Blev ändå litet rörd när dem inte ville låta mig avlida ännu, och bjöd de små liven på muffins som bakats med kärlek.

Nåväl, har påbörjat mitt nittonde år av livet och känner mig smartare än någonsin. Kan komma att bli ett fint år.

JANUARY

Nytt år och nya händelser, känns dock som om jag fick med mig en del av förra årets packning med mig in på detta år. Frågan är ju bara om jag ska kasta ryggsäcken eller bearbeta det som finns i den, inget svar på denna fråga finns ännu, men frågan håller mig vaken om nätterna.

Nu ska jag ta mig ner till byn med Emma för att trycka bakispizzan jag aldrig fick igår, vilket resulterar i att det inte är någon bakispizza direkt, men frukostpizza för min del eftersom jag kravlade upp ur sängen för en timme sedan. Lov i all sin glans, hörs.

2012

Vi börjar så.

RSS 2.0