THE CURE - LULLABY / ACOUSTIC VERSION

Det är ynka 25 dagar kvar till självaste julafton, vilket betyder att jag har drygt 20 dagar på mig att kryssa av en hel drös av skolarbeten, det ända som kan rädda mig nu är ett mirakel, och jag hoppas för mitt liv att det slår in. Det finns inte längre någon söndagsångest, den har bytt skepnad och kallas nu veckoångest, hurray.

För att tala om annat så tog jag & B en sväng ut på min gräsmatta med bilen ikväll, och där blev vi fast, slirandes på det hala underlaget. Efter en tjugo minuter och mycket pustande och frustande, kom vi till sist därifrån, men var snäll och ta det lugnt på vägarna för bövelen, så att ni förblir hela och fina. puss och godnatt

FÖRSTA ADVENT

Jag kan gott säga att jag i viss mån är glad över att snön har anlänt, punktligt tillsammans med första advent. Utan det vita som pryder marken infinner sig aldrig den där riktiga julstämningen, som må vara en av årets mysigaste känslor. Snart skuttar man runt och ler av bara farten när lussebullsbak, julsånger, mängder av glögg, öppna brasor & kälkåkning kommer till skott!

GOTYE - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW


EXPLODING HEART - YOUNG LOVE

En utav mina kuddar är försvunnen, vilket resulterar i att jag nu bara har fem kvar. Fast egentligen gör det inte så mycket, för den kudde som är spårlöst borta tycker jag inte ens om, den faller mig inte i smaken. Den ligger bara där som prydnad, men jag vill ha tillbaka den, den utgör en helhet. Dessutom gillar jag när det finns sex i min stora säng.

25/11

sometimes i wonder if missing you is what’s stopping me from caring about anyone else


AND I'M A GODDAMN FOOL, BUT THEN AGAIN SO ARE YOU


04:03

Att bli väckt av att det ringer sådär mitt i natten när man ligger och sussar har sina nackdelar, det ringde för två timmar sedan och jag har inte kunnat somna om ännu. Ligger istället och funderar över vad morgondagen har att bjuda på, till tonerna av First Aid Kit, helt okej mysigt ändå. Nu ska jag krypa ner med det senaste avsnittet av gossip girl och dregla över Penn, sov sött.

9/11

maybe everything that happen to us has a purpose

YOU'RE GONNA BE THE ONE THAT SAVES ME

Jag vet inte vart detta kommer att sluta, och på något vis är det kanske det som trollbinder mig. Hur som helst flyr min familj landet på söndag och jag blir ensam kvar, kan bli ganska spännande både med tanke på det ena och det andra, men i slutändan lär det väl visa sig vad som chockerar mest. Hörs dudes

OASIS - TALK TONIGHT

Vrider och vänder på mig tills att lakanen rullar ihop sig, kan inte sova hur mycket jag än vill och skulle behöva. Efter en sömnlös lördagnatt med en del galna upptåg borde jag ha stupat i säng för flera timmar sedan, istället ligger jag vaken och dricker nyponsoppa och har ont i ena ögat, makes no sense at all. Nej - nu ska jag tvångssova, godnatt.

FLORENCE + THE MACHINE - COSMIC LOVE

ph: Angelica Blick


MARIA MENA - VIKTORIA

Arma lilla jag ligger nerbäddad i min säng med feber och dunderflunsan, överdoserar ipren och känner mig svag som en dödssjukling. Det mest irriterande tror jag är att jag inte kan hitta något mellanting på hur mycket kläder jag ska ha, ena sekunden svettas jag som en liten gris och andra sekunden fryser jag som om jag vore på nordpolen, för att inte tala om att jag inte kan svälja utan att det känns som om jag sväljer ett dussintal knivar. Fan of my life? I am not.

RSS 2.0